Schoonmaakrobots van King

Zelfrijdende schrobzuig-, veeg- en stofzuigmachines die zichzelf opladen en bijvullen en zich moeiteloos om mensen en objecten heen manoeuvreren. Veilig, efficiënt en innovatief. 

 

Maak kennis met de professionele schoonmaakrobots van King: Phantas, Vacuum 40 en Scrubber 50, van het toonaangevende Gausium Robotics.

Vraag een demonstratie aan

Ben je op zoek naar deskundig advies over onze geavanceerde schoonmaakrobotoplossingen? Of wil je vrijblijvend een demonstratie bij jou op locatie?

Neem dan contact op met Ton Funke genaamd Küpper, onze ervaren productspecialist op het gebied van Robotics. Ton heeft diepgaande kennis van onze technologieën en kan je helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw specifieke behoeften.

Ton Funke

Ton Funke genaamd Küpper

Specialist Robotics King

Contactformulier

Onze robots

Maximaliseer de productiviteit en inzet van je medewerkers, optimaliseer de kwaliteit van schoonmaak en garandeer een smetteloos resultaat door de inzet van robots bij jouw schoonmaakactiviteiten.

Scrubber 50 Pro

Revolutionaire robottechnologie – De Scrubber 50 van Gausium is een compacte schrobzuigrobot die door zijn unieke borsteltechniek hygiënisch en efficiënt reinigt.

De robot laadt zich zelfstandig op, leegt de watertank en vult deze opnieuw. Combineer dit met de mogelijkheid om met deuren en liften te communiceren, de intelligentie navigatie, zeer eenvoudige bediening en de interessante businesscase en je begrijpt waarom de Scrubber 50 de nieuwe generatie schoonmaakrobot voor de professionele schoonmaak wordt genoemd.

Vacuum 40

De Vacuum 40 van Gausium is een volledig zelfstandige stofzuigrobot die schoonmaak-medewerkers fysiek zwaar stofzuigwerk uit handen neemt.

De stofzuigrobot verwijdert hardnekkig stof en vuil van elke ondergrond zoals tapijt, laadt zichzelf eigenhandig op en is fluisterstil. Door het lage aantal decibels is deze stofzuigrobot uitstekend inzetbaar voor de dagschoonmaak in tal van omgevingen. De Vacuum 40 staat garant voor efficiëntie, intelligente navigatie en grondige reiniging.

Phantas

Flexibel en compact – De Phantas van Gausium is een compacte en prijswinnende schoonmaakrobot voor vloeronderhoud. 

De integratie van 4 schoonmaakstanden samen met de nieuwste technologieën maakt dit de meest veelzijdige robot op de markt. Door het compacte formaat is hij in staat om in kleine, krappe ruimtes of onder bureaus te werken. De Phantas brengt vier taken van vloeronderhoud samen in één robot: stofzuigen, vegen, moppen en schrobben. Voor elke soort vloer en soort vervuiling is de juiste techniek beschikbaar. In combinatie met de nieuwste software en techniek is de Phantas uitermate flexibel en eenvoudig inzetbaar.

Een duurzame keuze

Door een perfecte dosering van chemie en waterbesparing maken onze schoonmaakrobots jouw schoonmaak duurzamer en milieuvriendelijker.

 

De dosering van reinigingsmiddel is afhankelijk van de vervuiling van het oppervlak. De robot registreert dit en past de dosering hierop aan. Zo worden overdosering en onderdosering voorkomen. Het unieke waterfilter-systeem kan tot 70% water besparen. Dit is niet alleen goed voor de schoonmaakprestaties, maar ook voor het totale waterverbruik.

Duurzame Schoonmaakrobots (3)

De Gausium Mobiele App

De Gausium Mobile App is ontworpen om de bediening en monitoring van Gausium’s autonome schoonmaakrobots eenvoudig en efficiënt te maken. De belangrijkste functies zijn:

  • Realtime monitoring
  • Afstandsbedining
  • Taakplanning en beheer
  • Gebruiksvriendelijke interface

Gepersonaliseerde schoonmaakrobot

Wil jij ook jouw robot laten wrappen in eigen huisstijl? Dat kan!

Neem contact op met onze productspecialist en vraag naar de mogelijkheden

Schoonmaakrobots in de zorg

Schoonmaakrobots worden steeds vaker ingezet in de zorgsector vanwege hun vermogen om consistente en grondige reiniging te bieden, wat cruciaal is in omgevingen waar hygiëne van levensbelang is.

 

Deze robots kunnen zelfstandig opereren en zorgen ervoor dat oppervlakken en vloeren effectief worden gereinigd, wat helpt om het risico op infecties te verminderen. Er is geen kans op botsingen met mensen. Elke robot is voorzien van 2D en 3D LiDAR (Laser Imaging Detection And Ranging), 3D camera’s en Ultrasonische sensoren. De combinatie met hoogwaardige software voorkomt ongelukken. Obstakels, mensen en glas worden op tijd gedetecteerd en ontweken. Na een stop of abnormale situatie herstelt de robot zich automatisch zonder noodzaak van menselijk ingrijpen. Bovendien kan tot 4 cm van de muur af veilig worden schoongemaakt.

Verbeterde hygiëne

Schoonmaakrobots kunnen nauwkeurig werken. Ze zijn geprogrammeerd om grondig schoon te maken en kunnen helpen bij het handhaven van hoge hygiënestandaarden in ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen.

Efficiëntie en kostenbesparing

Robots kunnen continu werken zonder vermoeid te raken, wat de efficiëntie verhoogt en de noodzaak voor menselijke tussenkomst vermindert. Dit leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Data-analyse

Onze schoonmaakrobots verzamelen via sensoren en software data over hun prestaties. Deze informatie kan worden gebruikt om schoonmaakprocessen verder te optimaliseren en te voldoen aan de hygiëne-eisen.

Meer weten?

Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag over schoonmaakrobots in jouw zorgorganisatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Ton Funke genaamd Küpper

Ton Funke genaamd Küpper

Specialist Robotics King